Heden

Bianca woont met haar man Luus en hun 3 dochters Kim, Floor en Jans op het ouderlijk huis aan de Houthuizerweg 17 te Lottum. Vandaaruit runt ze ook het bedrijf. Achter het woonhuis liggen loodsen waarin opslag is van onder andere plastic potten, trays, potgrond, stenen en plastic sierpotten, gaaslappen acryl en jute. Verkoop kan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Kleine of grote partijen.

Indien er vragen zijn word er altijd gezocht naar een oplossing, kan niet bestaat niet!

Ben, de vader van Bianca heeft een jarenlange ervaring in de verkoop van potten en potgrond en is altijd bereid advies te geven. Voor de verkoop worden geen vaste openingstijden gehanteerd. (als het licht is is er altijd wel iemand is ’t motto…. doordeweeks of op zaterdag) Omdat de loodsen aan het woonhuis liggen is Bianca of haar vader Ben altijd in de gelegenheid om klanten te woord te staan.

Langs de verkoop van de diverse producten vanuit de thuisbasis Lottum is er 1 containerwagen dagelijks onderweg op Fresh Park Venlo. Fresh Park Venlo is het bedrijventerrein rondom de veiling ZON waar alles gebeurt op gebied van verse groenten, fruit en bloemen. Op Fresh Park Venlo word zorg gedragen voor de afvoer van het afval. 

Daarnaast vind Bianca het leuk om te helpen. Bij evenementen, bedrijven of stichtingen. Bianca kan goed organiseren en pakt graag mee aan.