Historie

Historie Bianca van den Berg BV - Transport

Opa en oma runden het bedrijf P. van den Berg & Zn. De activiteiten bestonden toentertijd grotendeels uit het verhandelen en verdelen van kolen. De zonen Leo en Ben namen het bedrijf over en breidden de activiteiten flink uit met diverse andere activiteiten zoals transport, spoorwegwerkzaamheden en handel in grond, zand en boomkwekerij benodigdheden.

In 1980 vond er een splitsing plaats. Leo ging verder met de spoorwegwerkzaamheden en het grondverzet. Ben legde zich toe op het transport en de handel in boomkwekerijbenodigdheden zoals potgrond, plastic potten, trays en gaaslappen.

Dochter Bianca heeft sinds 2003 haar eigen BV en zet de activiteiten van haar vader Ben voort. Ze wordt hierin nog altijd bijgestaan met raad en daad door haar vader, maar brengt ook zeer zeker haar eigen ervaringen in. Na haar opleiding (Transport & Logistiek) heeft ze 15 jaar werkervaring opgedaan bij een groot transportbedrijf (ECS European Containers) voordat ze haar eigen onderneming startte.

Bianca van den Berg BV is dus een écht familiebedrijf waarin de kennis en ervaring van vroeger gecombineerd wordt met vernieuwende inzichten die bij deze tijd passen.